Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden:

A- A A+
nl en

Activiteitenkalender

Solaré - Activiteitenkalender

S:   Samen
O:  Onvoorwaardelijk
L:   Liefhebben
A    Acceptatie
R    Realisatie
E    Eenheid
 
Een kort gedichtje van Marina De Koning "Solaré" copyright.
 
Lieve mens ik heb maar één wens en dat is,
om mijn wijsheid en kennis met jou te delen,
zodat ook jij je leven kan helen.
En ook jij weer kan gaan stralen,en de weg terug vind,
zelfs uit de diepste dalen.
Om daarna ook jouw wijsheid en kennis weer door te geven,
zodat we samen werkelijk de hemel op aarde kunnen beleven!

 

 

Munay Ki de 9 inwijdingen individueel en na afspraak op 0468.14.15.17 deze worden ook in het Engels gegeven! (possible in the Englisch language) meer details bij de link workshops.

 

U kan individueel na telefonische afspraak de 9 ritten van de Munay Ki ontvangen. En daarbij nog extra waardevolle informatie.


 

 

Spirituele beurzen voorjaar

 

Spirituele Expo beurzen van Para-Astro waar Solaré aanwezig is.

Ik geef op alle beurzen een lezing naar aanleiding van een artikel dat ik schreef in het magazine van Para-Astro.

Voor het juiste uur kan u terecht op de website van Para-Astro.be bij de betreffende beurs.

  • 6.5.2018: CC 't Spoor, Eilandstraat 6, Harelbeke
  • 27.5.2018: Studio hall Boogschutterslaan 41, 8310 Brugge

 

 

Energetische avond met groepsmeditatie en persoonlijke boodschappen te Wenduine bij Solaré op woensdag 9.05.2018.

Welkom vanaf 19u40. We starten stipt om 20u. Einde verwacht 22u.  Maximum 8 personen. 10 euro pp voor deelname graag storten op de rekening. Je vindt het nummer op de site op de home pagina de balk onderaan.

Een avond die inzicht brengt en waar iedereen ook een persoonlijke boodschap ontvangt die betrekking heeft op de gezondheid, zij het fysiek of Spiritueel.

Een boeiende leerzame avond. Reserveer een plaatsje want ze zijn beperkt tot 8 mensen. Er is een korte pauze voorzien met een lekker tasje thee.

Wil je meer inzicht in jezelf, je zelfkennis vergroten, je blokkades leren opsporen en ontdekken van waar ze komen, kom dan eens naar een avond bij Solaré.

Graag telefonisch reserveren op 0468.14.15.17 bij Marina en zo vriendelijk te willen zijn om op tijd te verwittigen mocht je niet kunnen aanwezig zijn. Bedankt voor het respect.

 

Volgende datum: 6 juni (in juli en augustus zal er geen energetisch avond plaatsvinden)

Nieuw Nieuw Nieuw bij Solare te Wenduine Bhajan en Satsang namiddag !!

Samen met mijn Italiaanse vriendin Isabella Santori die wereldwijd seminaries gaf zullen wij deze namiddag begeleiden. Isabella speelt ook Harmonium en regiseerde zelfs een musical en organiseerde ook grote concerten met muzikanten van topniveau. Tijdens deze namiddagen zul je kunnen kennis maken met devotionele Bhajans die gewijd zijn aan alle religies en daardoor door ieder geloofsovertuiging kunnen mee gezongen worden. Ze verbeteren niet alleen je gezondheid, maar verhogen ook jou energie vibratie en je kan ook een Mantra leren. Ik start deze namiddagen om het eenheidsgevoel en samenhorigheid te bevorderen. En ook om in groep bepaalde thema's the bespreken waar men in het dagdagelijks leven mee te maken heeft.

Een spirituele namiddag met zang waar er ook steeds een studiecirkel zal zijn met steeds een ander thema die uw spirituele groei en bewustzijn zal verruimen.
Isabella spreekt Engels en ik zorg voor de vertaling dus geen probleem als je geen Engels verstaat, u mag ook een klein instrumentje mee brengen. Graag vooraf wel een seintje als je erbij wil zijn op nummer 0468141517 en ook om zo respectvol te zijn als u verhinderd bent dat u dat ook even laat weten. Er is ook een drankje en knabbeltje voorzien, er is een vrije bijdrage voor deelname te betalen.

 

 

Facebook