Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden:

Solaré - Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Klik hier voor een overzicht van onze activiteitenkalender.

A- A A+
nl en

Energetisch, alternatief en intuïtief werk

Wie is Marina en waar staat ze voor ?

Als kind was ik al super gevoelig en voelde ik heel veel aan ook op energetisch gebied en ging op zoek naar de diepere betekenis van het lijden in ons aardsbestaan en dacht hoe kan ik hier een bijdrage leveren dat tot verzachting en meer inzicht kan leiden.

Ik voelde het als de energie niet goed zat en wou altijd harmonie brengen, ik ontdekte de spirituele en kosmische wetten en kreeg daardoor een dieper begrip van het hoe en waarom in het leven waardoor mijn visie over het leven veranderde.

Gelijkmoedigheid leren ontwikkelen dat vraagt geduld en onderscheidingsvermogen,om zo te leren plezier en verdriet gelijkmoedig te aanvaarden.

Mijn werk is zeer diepgaand omdat ik zelf ontdekt heb dat iets maar blijvend kan veranderen als je de diepere oorzaak daarvan aanpakt. Dus alle activiteiten bij Solaré zijn er op gericht om opnieuw die diepe vreugde en gezondheid te ervaren die ieders geboorterecht is. En ook om te ontdekken dat je zo veel meer bent dan een fysieke lichaam, en dat je in essentie ook God bent.

Ga niet langer op zoek naar die liefde waar je als ziel zo naar verlangt, want alles is al in jou aanwezig en vraagt maar 1 ding en dat is om zich op unieke creatieve manier tot uitdrukking te kunnen brengen. Wees jezelf, aanvaard alles aan jezelf en pas dan zal jouw ware Goddelijkheid tot ware bloei komen.

Ik ben heel dankbaar voor alles in mijn leven, als kind hadden wij onbeperkte visies hoe zijn wij die kwijt geraakt?

Vanuit liefde voor de mens en de aarde is deze website ontstaan, het is een visueel beeld van wat ik tracht uit te dragen met Solaré.

Door het innerlijk werk dat ik reeds in dit leven meer dan 20 jaar doe, kwamen er vele pioniers op mijn pad die mij inspireerde. Zo mocht ik een bijzonder Avatar ontmoetten Sri Sathya Sai Baba in 2004  en heb ik nog bijzondere ervaringen met hem mogen meemaken zoals het ontvangen van een  Navaratri ring in de Vedische astrologie in India heeft dit een bijzondere betekenis.

Hij bevat 9 stenen verbonden met de 9 planeten en ook de 7 chakra dit en meer komt op de vernieuwde site op een aparte pagina.Ik ontmoette ook Ronna Herman die de boodschappen van Aartsengel Michael channeld. En ontmoette ook Phyliss Cristal die bij Baba ook geen onbekende was zij schreef haar boek terwijl ze bij hem in de ashram( heilige plek) in India was het is mij nog steeds een raadsel waarom ik deze bijzondere mensen  mocht ontmoeten zal waarschijnlijk vanuit vorige levens zijn.

l. Ik bestudeerde de kosmische wetten en tracht deze in mijn dagelijks leven te integreren om zo het tijdelijke aardse en het kosmische te laten samenvloeien...

 

Ik volgde verschillende opleidingen, toch is de beste leerschool de universiteit van het leven zelf want alles is al in ons aanwezig 

 • Intuïtieve ontwikkeling en Intuïtieve massage.de aura leren voelen en gronden naar J Hannoulle. En innerlijke groei naar het Metafysisch werk van Louise L.Hay en mijn eigen opgebouwde kennis en ervaring van de voorbije 20 jaar.
 • Life-Coaching bij Health Balance Nederland Marcel Sanders.  
 • Certificaat van de vereniging van de Nederlandse beroeps coaches toegekend aan Health Balance waar ik mijn Life-Coach opleiding gevolgd heb!
 • Consulten mediamiek en helder voelend met essences.
 • I.E.T healing gevorderd niveau.M Michielssen
 • Inwijding met Aartsengel Zadkiél en met de Meesters Metatron en Melchizadec
 • Universal energy Master Niv 4 Nederland H.U.E
 • Reiki Master
 • Werken met Essences zoals o.a.Cosmic&flowers
 • Sahaya Yoga Sahaya yoga Belgium
 • Leringen over de diepere menselijke waarden naar het werk van Sri Satya Sai Baba.
 • Banden doorsnijden het werk van P Christal. Ik heb persoonlijk les van haar gehad.
 • Ingewijd in de 9 riten van de Munay-Ki via P Lafutte

 

Zoals je wellicht weet was het niet alleen in Atlantis maar ook in Egypte en India belangrijk om de mens in zijn totaliteit te behandelen !.

Intuïtieve massage energetische behandeling en healing bij Solaré ( massages enkel voor dames) healings voor dames en heren!

Intuïtieve massages gecombineerd met healing en helende olie uit de natuur of speciaal voor de chakra's dit gecombineerd met een aanvullend gesprek of consult voor de innerlijke en energetische schoonheid.

Dit is een mooi geschenk aan jezelf, maar ook om te geven aan iemand die je dierbaar is. Wat ik je hierbij aanreik is een schat aan waardevolle informatie die jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid ten goede komt. De healing, reading en de massage is een uniek concept bij Marina, want jij bent het waard.

 

Munay-ki de 9 initiaties (energie transmissies bij Solaré.) een geschenk aan de mensheid van de bewakers van de aarde

Wij als mens zijn een bundel van energie en nu hebben we de kans om de mensen te worden die we behoren te zijn wij zijn Goddelijke belichamingen van liefde! Door het transformeren en verfijnen van onze energie matrix kunnen wij evolueren van Homo sapiens naar Homo Luminus. Er worden ons unieke kansen geboden om sneller door karmische patronen te gaan en om onze energie zo te zuiveren en verfijnen zodat we terug naar onze ware staat van zijn evolueren. Deze initiaties of energie transmissies zijn lang bewaard gebleven door de oude wijze mannen en vrouwen van de Andes.

Deze 9 transmissies kan u ontvangen bij Marina De Koning bij Solaré te Wenduine!

Meer details in de activiteiten kalender en bij de link workshops.

copywright van De Koning Marina "Solaré'
Solaré - Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Klik hier voor een overzicht van onze activiteitenkalender.

Facebook