Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden:

Solaré - Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Klik hier voor een overzicht van onze activiteitenkalender.

A- A A+
nl en

Munay-ki

Munay-ki de 9 inwijdingen doorgegeven door de Laika, de bewakers van de aarde uit de Andes.

Wens je graag de inwijdingen te ontvangen? Maak dan je afspraak voor de eerste vier inwijdingen hieronder:

(een tak meebrengen bij de eerste sessie waar nog groen aan hangt en een steen of kristal)

 

Deze inwijdingen zijn in drie delen !

Wij zijn de hoeders van de toekomst!

De tijd is nu rijp dat de mens klaar is om deze geschenken te ontvangen die zolang bewaard zijn gebleven door de oude wijzen van deze aarde, zoals de Laica de hopi, de Inca!

Munay-Ki betekent 'ik hou van jou', het is alsof moederaarde via deze initiaties tot ons spreekt. Je krijgt veel informatie over wat dit allemaal wil zeggen, hoe jij werkelijk verschil kan uitmaken op deze aarde, over de unieke kans die je nu in dit leven wordt geboden en nooit eerder op aarde heeft plaats gehad.

En om als het ware het verleden van je af te schudden zoals een slang zich van haar huid ontdoet. Tijdens deze processen wordt als het ware iedere cel van je lichaam ontdaan van alle karma (handelen) van het verleden en het helen van wonden die teruggaan tot de voorouders en zelfs nog verder. Daardoor wordt je DNA opnieuw geherstructureerd en gevormd (je zogenaamde Software) om je weer aan te sluiten op je Hyperdimensionale matrix om te groeien van Homo-Sapiens naar Homo-Luminus.

Nieuwe zaadjes worden in jou geplant en door jouw zuivere intentie dagelijks gevoed door het element vuur. Een ritueel dat je kan doen om deze zaadjes te laten groeien.

Met behulp van de elementen van de natuur en de archetypen zoals de Grote slang, de jaguar, de Kolibrie, de Condor en Adelaar, de Huascar Inca, en Quetzal Cotl en Panchakuti zal er een proces op gang komen op vele niveaus en zal je in staat zijn de mens te worden wie jij behoort te zijn.

Daardoor zullen deze kwaliteiten zich in jou ontwikkelen zoals: de heler, ook banden van kracht, harmonie, de ziener, de hoeder van de dag, de hoeder van wijsheid, de hoeder van de aarde, de hoeder van de toekomst en de negende inwijding van creatie die nog maar sinds 2006 rechtstreeks van mens tot mens wordt doorgegeven hier op aarde. 

Zo wordt de Westerse Sjamaan in jou geboren en wordt ook jij een bewaker en medeschepper van het nieuwe gouden tijdperk.

U kan die achter elkaar volgen of met tijd ertussen aan u de keuze als u deze hebt ontvangen dient er ongeveer 6 maand tussen te zijn voordat u ze kan doorgeven aan anderen.

De Laika noemen het oogsten van zielen ik hoop dat ik ook dit prachtige geschenk mag doorgeven aan vele mensen. 

De prijs voor mijn begeleiding is 95 euro per sessie. De eerste sessie krijgt u 4 inwijdingen, de tweede sessie 3 en de laatste sessie 2.

De totale prijs is 285 euro. U ontvangt een Map met alle informatie en een Pi –steen bij uw deelname.

Breng bij de eerste inwijding een tak mee met nog wat groen aan, en twee stenen dat kunnen er uit de natuur zijn die jouw aandacht trekken, of dat kunnen kristallen zijn voel maar wat voor jou het beste is.

Alle Sjamanistische tradities hebben deze negen rituelen gemeen.

De data van de inwijdingen zal je terug vinden in de activiteiten kalender op deze website

Deze initiaties zijn universeel en staan los van gelijk welke geloofsovertuiging, weet dat de sluiers als maar dunner worden en je weer toegang zal krijgen, om zij aan zij te werken met verlichte wezens, Engelen, genezers en dit alles in het belang van het geheel, zodat ook zij die na ons komen met gratie deze aarde kunnen bewandelen.

En wij haar niet langer vervuilen met onze energetische ballast, maar bewust medescheppers en hoeders zijn van deze prachtige planeet!

 

Draagwieg

Dit beeld vertegenwoordigt bij de Indianen de draagwieg. Het symboliseert het doorgeven van kennis. Dit is een beeld dat ooit op mijn pad kwam om zoveel mogelijk kennis door te geven.

 

Wat kan je o.a. verwachten?

  • Je eigen sand-painting maken.

 

 

Wat dien je mee te brengen?

  • Een tak waar nog groen aan hangt
  • 2 kristallen of stenen

 

Zuiveringsringsritueel 

 

Toepassen van reinigingsritueel met de stenen en de tak

 

 

 

Solaré - Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Klik hier voor een overzicht van onze activiteitenkalender.

Facebook