Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwigheden:

Solaré - Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Klik hier voor een overzicht van onze activiteitenkalender.

A- A A+
nl en

Spirituele reizen

Spirituele en helende reis met Solaré naar Ierland  (29/04/2018 t.e.m. 4/05/2018)


Een vleugje historiek van Newgrange

        

      

Reisdetails:

De reis gaat door als er minimum 6 inschrijvingen zijn. De prijs per persoon is vanaf 6 pers. is € 1149,00. Gelieve bij het boeken het inschrijvingsformulier in te vullen en het voorschot te storten (het voorschot bedraagt 500€. Dit is te betalen bij inschrijving voor de reis. De rest is 5 weken voor de afreis te betalen), daar er slecht een korte tijdspanne is voor vertrek.

Deze reis is voor mensen die een sterke verbinding hebben met moeder natuur, en ook haar sterk energetische plaatsen kunnen aanvoelen en er ontvankelijk zijn voor zijn.

Hou je van de natuur, van avontuur en de mystieke krachtplaatsen die jou weer in balans brengen? Kom dan met ons mee op deze fantastische, energetische, spirituele reis!

Iedere deelnemer krijgt het programma en de nodige informatie, zoals handige reistips maar er zullen ook nog dingen versluierd blijven als verrassing!

We vertrekken vanuit Zaventem luchthaven met Air Lingus in groep naar Dublin (2u op voorhand aanwezig zijn op de luchthaven)

De bagage van 20kg en handbagage van 10kg zijn inbegrepen in de prijs (€ 269,00 op het huidige moment).

(Annulatieverzekering kan extra bijgenomen worden en kost 25€ per persoon (in geval van ziekte of overlijden). Deze geldt enkel en alleen voor de vlucht.). Mogelijkheid tot anulatieverzekering voor het hotel: 62€. (apart aan te vragen bij El Mundo Travel)

Gelieve voor de boeking u te wenden tot El Mundo Travel - 050 42 46 70. De tickets worden per mail verzonden. Gelieve de exacte gegevens van uw paspoort door te geven bij boeking.

Vlucht Brussel Dublin vertrek uur 10u10 (Belgische tijd), aankomst 12u00 (Belgische tijd)

Vlucht Dublin-Brussel vertrek 18u20 (Ierse tijd), aankomst 21u05 (Belgische tijd). Let wel je zit met het uurverschil in Ierland.

(Min 6 inschrijvingen max 10)

In geval van annulatie van de reis volgen nog de correcte gegevens van wat kan en wat niet.

 

Inbegrepen in de prijs zijn:

 • Alle transfers van en naar de luchthaven, ook al het vervoer tijdens de reis zelf. Dit alles zal in een luxueus busje gebeuren met een ervaren chauffeur en gids.
 • Alle faciliteiten in het hotel in Donegal voor de 5 nachten, met ontbijtbuffet en diner. (mogelijkheid om thee te maken in de kamer, zwemmen, fitness)
 • Hotelservice en taxes, incl. 1 bagage per persoon
 • Prijs per persoon op basis van 2-persoonskamer
 • Mijn begeleiding
 • Inkomgelden en cruise
 • de Engelse vertaling gedaan door Marina

 

Niet inbegrepen zijn:

 • de vlucht Brussel-Dublin Air Lingus (omwille van fluctuerende brandstofprijzen is de prijs niet stabiel). Tickets worden apart geboekt.
 • Tips en fooien 
 • Supplement single kamer - € 124,00
 • Persoonlijke uitgaven en dranken en lunches.
 • Consulten met essences (het is beter vooraf voor een consult te komen als voorbereiding voor de reis)
 • Reisverzekering verplicht 
 • Persoonlijke dranken en lunches die niet in het programma voorzien zijn

Er zijn genoeg mogelijkheden om een snack te kopen of om te eten aan democratische prijzen.

Thema:

Balans en heling tussen de mannelijke en vrouwelijke energie en ontmoeting met de God(in) zowel voor mannen als vrouwen, ook koppels, zijn welkom  (Copyright Solaré) 

Bewandel het pad van je voorouders en ontdek de krachten die zijn ontwikkeld, krachtige plaatsen waar jij weer in contact komt met je gidsen.

Wij gaan ook nog vele andere krachtplaatsen opzoeken en ons met deze energie verbinden en de helende kracht van de natuur ervaren, de zachtheid en de kracht in jezelf in balans brengen. En handelen vanuit de zachte vrouwelijke energie in verbinding met de God(in) of je nu man of vrouw bent.

Solaré - Spirituele reizen

Het is tijd om het zwaard van strijd nu te transformeren naar het zwaard van licht en waarheid en liefde.

Mocht u interesse hebben om deel te nemen, kan u alvast een plaatsje reserveren. Er hebben zich al twee mensen aangemeld, stuur het uit in de Kosmos. Er zal ook tijd zijn om rustig bij jezelf te komen en in groep ook te genieten van het bijzondere programma dat ik zal aanbieden.

Tijdens deze reis gaan we sterk energetische plaatsen bezoeken, die al eeuwen gebruikt worden voor healing!

Het dagprogramma kan plots wijzigen omdat het soms kan gebeuren dat we op een bepaalde plaats langer blijven dan voorzien, vanwege de energie die er is.

We zullen ons soms in heuvelachtige en ongelijke grond in de natuur bevinden, dus goede schoenen en enige fitheid zijn wel aangewezen. Bij deelname ontvang je reistips en andere informatie.

Het elektronisch inschrijving formulier is aangepast (klik op de link hieronder) voor deze reis zodat het heel makkelijk is om in te schrijven. Lees ook de reisvoorwaarden. Een reisverzekering is verplicht bij deelname!

 

Bekijk de reisvoorwaarden.

Schrijf u in voor de Ierland reis!

 

Extra informatie voor de deelnemers van de Ierlandreis

 

 

Solaré - Spirituele reizenMystieke chakra, reis met Solaré naar Egypte: word verwacht
Details voor deze reis volgen als de tijd rijp is......

Een brug naar een meer verfijnd bewustzijn....... Copyright Solaré

Dat er begeleiding is vanuit andere dimensies is wel zeker,de kunst is om jezelf zo te verfijnen dat dit ook voor jou mogelijk wordt. 

Onlangs ben ik te weten gekomen dat ik één van de dochters was van Ra-Ta. Hij was de bouwer van de piramides volgens toenmalig Hoge Priester Edgar Cayce. Ik heb dit vernomen van een man die ook het boek schreef: "The Journey of the soul" en die via zijn gave dit kenbaar maakte.

Of dit alles correct is, laat ik in het midden, dat ik levens gehad heb in Egypte dat weet ik wel zeker. Wat ik ook weet, is dat er nieuwe deuren opengaan. Het is tijd om te ontwaken, Solaré reikt haar ervaringen en inzichten aan tijdens haar volgende Spirituele zelfontdekkingsreis die van de Mystieke Egyptische chakra's. 

Dit wordt weer een heel boeiende reis die voor de reisgenoten weer veel inzicht zal brengen, deze reis is voorzien voor  .......

Reactie van de reis voorjaar 2013.

M.V.De Vreken

Bedankt voor deze mooie reis!

Een heel geslaagde reis dank u.

Vele sluiers zijn opgelicht.

Heb veel bijgeleerd.

 

Niet inbegrepen: deze info is voor de Egypte reizen

Het visum prijs 9 euro zie dat je reispas nog geldig is tot 6 maand na uw terugkeer.

Persoonlijke uitgaven reisverzekering en dranken die niet in het programma zitten. 

Prive Consulten Tips voor chauffeurs en gids.

Verleden

 • Spirituele daguitstap naar de abdij van Herkenrode in Limburg
 • Spiritueel Coaching weekend in Blankenberge: thema annuleren, verwijderen, schrappen
 • Spirituele reis Egypte februari 2013

 

Hier zie je twee afbeeldingen van het mannelijk en vrouwelijk aspect gelegen in de Thalamusklier in de hersenen, en het verband met de Grote Piramide van Cheops en binnen in de zogenaamde secret Chambers.

Nu heb ik nog meer stukjes van de puzzel ontdekt die ik zal delen met de nieuwe groep voor de Egypte reis en die weer meer duidelijkheid zal brengen, het is echt zo als je de waarheid wil weten, je ze ook zal vinden. Klop en de deur gaat open zoek en je zal vinden.

Copyright  Marina De Koning.

Solaré - Spirituele reizen

Solaré - Spirituele reizen

 

Solaré - Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Klik hier voor een overzicht van onze activiteitenkalender.

Facebook