Energetisch werk

 

S:   Samen
O:  Onvoorwaardelijk
L:   Liefhebben
A    Acceptatie
R    Realisatie
E    Eenheid

Een korte beschrijving van mijn eigen gemaakt logo ...alles op deze site is mijn eigen invulling op deze manier tracht ik visueel te maken wat ik wens uit te dragen wees uniek geen copy!!

Op een dag zette ik het in pastel op papier met deze 2 symbolen en tijdens een meditatie kwam de naam Solaré waar later intuitief de diepere betekenis per letter geboren werd.

En Jan van Roy destijds mijn webmaster er een versie van maakte meer geschikt voor computer gebruik nu staat er een verfijnde versie op van want het innerlijk kind Solaré is gegroeid in alle opzichten.En klaar voor het volgende niveau van bewust -zijn en deze nieuwe versie die aangepast is door grafisch ontwerpster Maria Bednarek zal vanaf April 2021 op mijn site te zien zijn en Copyright .

De 2 benige Ankh een energetish krachtig symbool uit Egypte en Atlantis dat staat voor levenskracht en geneeskracht en brengt ons opnieuw in contact met het universeel bewustzijn verankerd in de aarde.

Het oog van Horus een grote bescherming bij het overgang naar het eeuwige leven,maar ook symbolisch dat je de dingen ziet zoals ze werkelijk zijn voorbij de illusie ... helder zien...

En zoals een Adelaar het grotere geheel vanop afstand ziet ,door boven het tijdelijke uit te stijgen naar de ware blijvende  onveranderlijke waarheid het Para- Atma
 

Een kort gedichtje van Marina De Koning "Solaré" copyright. 
 
Lieve mens ik heb maar één wens en dat is,om mijn wijsheid en kennis met jou te delen,
zodat ook jij je leven kan helen.
En ook jij weer kan gaan stralen,en de weg terug vind,
zelfs uit de diepste dalen.
Om daarna ook jouw wijsheid en kennis weer door te geven,
zodat we samen werkelijk de hemel op aarde kunnen beleven...

Ook het logo is door mezelf getekend en later kwam intuitief de betekenis per letter,beleef jouw unieke authenticiteit ,jouw Godskracht...

Iedere ware zoeker kan de diepere waarheid van het leven ontdekken....

Diepe vreugde en gezondheid ervaren

Ik verdiepte mij in tijdloze wijsheden van oa de Opgevaren meesters, en de Indische geschriften ontdekte o.a. de spirituele  wetten en kreeg daardoor een dieper begrip van het hoe en waarom in het leven waardoor mijn visie over het leven veranderde.  Ik ontmoette ook een groot Avatar die tot op heden mij op subtiele wijze leid in het ontdekken en ervaren van mijn eigen goddelijkheid in een menselijk lichaam.

Gelijkmoedigheid leren ontwikkelen dat vraagt geduld en onderscheidingsvermogen, Om zo te leren plezier en verdriet gelijkmoedig te aanvaarden.

Mijn werk is zeer diepgaand omdat ik zelf ontdekt heb dat iets maar blijvend kan veranderen als u de diepere oorzaak daarvan aanpakt het innerlijk werk dient gedaan te worden,tijd om jezelf te leren kennen wie ben je echt ?Dus alle activiteiten bij Solaré zijn er op gericht om opnieuw die diepe vreugde en gezondheid te ervaren die ieders geboorterecht is. En ook om te ontdekken dat u zo veel meer bent dan een fysieke lichaam, en dat u in essentie ook God bent. .

Een tijd van groot ontwaken,en enorme kansen om te ontdekken waarom je echt hier bent.Zoals Shakspeare zei To Be or not to Be that is the question.

 

.

                                    

 

Gepubliceerd werk van Marina De Koning

Ik schreef verschillende artikels oa in Spiegelbeeld magazine in 2016 met als onderwerp "Het verhogen van onze trilling"  Para Astro "Het aanvaarden van de universele orde en waarheid" over het transformeren van lagere energie  en in 2018 "het grote ontwaken is begonnen" 

Wees uzelf

Ga niet langer op zoek naar die liefde waar u als ziel zo naar verlangt, want alles is al in u aanwezig !

Ik ben heel dankbaar voor alles in mijn leven, als kind hadden wij onbeperkte visies hoe zijn wij die kwijt geraakt? Vanuit liefde voor de mens en de aarde is deze website ontstaan, het is een visueel beeld van wat ik tracht uit te dragen met Solaré. Door het innerlijk werk dat ik reeds in dit leven meer dan 20 jaar doe, kwamen er vele pioniers op mijn pad die mij inspireerden 

   

Gevolgde opleidingen

Ik heb verschillende opleidingen gevolgt maar de beste school is de universiteit van het leven zelf!

 

 • Intuïtieve ontwikkeling en massage. De aura leren voelen en gronden   Metafysisch werk van Louise L.Hay en mijn eigen opgebouwde kennis en ervaring van de voorbije 30 jaar.
 • Life-Coaching bij Health Balance Nederland Marcel Sanders.  
 • Certificaat van de vereniging van de Nederlandse beroeps coaches toegekend aan Health Balance waar ik mijn Life-Coach opleiding gevolgd heb!
 • Consulten  mediamiek en helder voelend met essences.
 • I.E.T integrated energy therapy gevorderd niveau.
 • Inwijding met Aartsengel Zadkiél en met de Meesters Metatron en Melchizadec
 • Universal energy Master Niv 4 Nederland H.U.E
 • Werken met essences .
 • Leringen over de diepere menselijke waarden naar het werk van Sri Satya Sai Baba.
 • Banden doorsnijden Phyliss Christal
 • Ingewijd in de 9 riten van de Munay-Ki 
 • voedingsupplementen en mineralen door H&B Acadamy U.K
 • Fonoforese stemvork frequentie therapy

Zoals u wellicht weet was het niet alleen in Atlantis maar ook in Egypte en India belangrijk om de mens in zijn totaliteit te behandelen!..

 

Massages en chakra werk en Engelen therapy en energetische behandelingen ..... 

Met al deze behandelingen en consulten geef ik ook advies om u weer een stuk op weg te helpen om alles los te laten wat jij niet bent...

En te doorzien en los te laten..".The body will shine if the caracter is fine" Sai Baba

Fonoforese stemvork behandelingen ontspannend en diep helend....

Chakra behandeling en verschillende andere methode om balans te herstellen ..... maak een afspraak 

Zoals je wellicht weet heeft geluid en trilling een grote invloed op ons hele wezen,gezondheid en goede balans in het leven

Een behandeling uniek en speciaal voor jou....

Balans vinden in het leven is heel belangrijk,je doel ,waarom ben ik hier,wie ben ik echt? dit zijn heel diepgaande vragen...

Bel voor een afspraak op 0468.14.15.17  

prijs 65 euro 

Het is tijd om weer helemaal thuis komen in de kern van je wezen

Even ontsnappen aan de drukte van het leven ...

Laat je onderdompelen in een bad van helende frequenties,,kristallen, en aroma's.

Fonoforese en sound therapy behandelingen ondersteunen het lichaam in het hervinden van de oorspronkelijke frequentie of energetische trilling,hierdoor bevorderen we het evenwicht en goede energiedoorstroming, en het zelfgenezend vermogen..

Massages en speciale arrengementen zijn mogelijk een moment voor jezelf een diepe rust en herbronning.

    

De  massages bij Solaré zijn niet zo maar massages maar hebben een diep helende werking zijn voor ieder een unieke belevenis,hebt u erotische bedoelingen dan bent u helaas niet aan het juiste adres....

Maak je afspraak op 0468.14.15.17 tussen 10 en 17 u

Een massage van 1 uur is 50 euro zelf mee brengen groot badlaken ik stel dan zelf intuitief een helende oliemix samen die diep helend zal inwerken...

Een massage met mini consult met helende olie uit de natuur kost 65 euro voor 1u30 min.

Zelf meebrengen een groot badlaken en graag een douche nemen vooraf...

Al deze behandelingen gaan door in een rustige helende atmosfeer voor totale ontspanning...

Dit is een mooi geschenk aan u zelf even weg van alles. !

De 9 Munay Ki inwijdingen bij Solaré 

Deze zijn lang bewaard door de oude wijzen van de aarde en een geschenk aan de mensheid en nu is de tijd rijp en de trilling van de aarde hoog genoeg om deze door te geven.

Doe nu net zoals de Kolibri die tot diep in de kern van de bloem gaat om de goddelijke nectar te vinden  .......

  

Na het ontvangen van deze 9 inwijdingen word er een proces in gang gezet om diegene te worden die jij werkelijk bent dit is vooral een energetisch proces waarbij je energieveld gereinigd word en ontdaan van alle psychisch slijk en trauma's van het verleden.Wanneer je met oprechte bedoelingen en een open hart het pad van de bewakers van de aarde betreedt ga je snel merken dat je niet alleen bent.

Wanneer dit proces klaar is kan je samen werken met verheven wezens en een medehoeder worden van de aarde en dit ook aan anderen doorgeven.

Door het energetisch inbrengen van nieuwe zaadjes die jij dan gaat voeden niet met water,maar met het element vuur zodat ze kunnen groeien...

De Pi stone is een discusvormige steen het vertegenwoordigd een hyperdimensionale poort ik gebruik deze steen tijdens de inwijdingen om de energie te kanaliseren.

Wat leer je tijdens deze inwijdings namiddagen:

Een woordje uitleg van wat dit allemaal is....wat jij zelf dient mee te brengen voor het reinigingsritueel....

Je eigen heilige ruimte te openen

Het vuurritueel

Werken met de vier windrichtingen

Kennis maken met de 7 architypen   grote slang,jaguar,Kolibri,de grote adelaar of Condor, Huascar Inca,Quetzal Coatl, Panchacuti

Bijzondere meditatie en ademhaling techniek en inbreng in de chakras

Ontmoet de genezer in jezelf.

Tijdens deze namiddagen kan ook jij ingewijd worden in drie fasen maak je afspraak via de contact pagina op de website..

De eerste sessie inwijding is : 1) de heler 2) de banden van kracht  3) harmonie

De tweede sessie inwijding is: 4) de ziener 5) hoeder van de dag 6) hoeders van de wijsheid

De derde sessie inwijding is:  7)  hoeders van de aarde 8) ritueel van de toekomst 9) het ritueel vd geesten het ontwaken van je goddelijke natuur.

Inbegrepen zijn drank je informatiemap en Pi Stone en een DVD met alle 9 inwijdingen en uitleg per sessie betaal je 111 euro en de totale prijs van 333 euro voor de 3 sessies van inwijding. 

.

Mooi Citaat van Sathya Sai Baba

In deze wereld datgene dat vreugde geeft en zorgen verlicht hier en erna dat is Dharma,Dit vraagt om eenheid tussen gedachten,woorden en daden dat is ware rechtschapenheid....

 

Bekijk hier deze bijzondere momenten

 

Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

 • Instellingen aanpassen
 • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site