Energetisch werk

Als kind was ik al super gevoelig en voelde ik heel veel aan ook op energetisch gebied en ging op zoek naar de diepere betekenis van het lijden in ons aards bestaan en dacht hoe kan ik hier een bijdrage  aan leveren dat tot verzachting en meer inzicht kan leiden.,Iedere ware zoeker kan de diepere waarheid van het leven ontdekken'' Zoek en ge zult vinden klop en de deur zal open gaan"

Diepe vreugde en gezondheid ervaren

Reeds als kind was ik op zoek naar de diepere waarheid,en mijn zoektocht naar liefde kende vele teleurstellingen,waardoor ik mij ging verdiepen in tijdloze wijsheden van oa de Opgevaren meesters ik ontdekte de spirituele en Kosmische wetten en kreeg daardoor een dieper begrip van het hoe en waarom in het leven waardoor mijn visie over het leven veranderde. Gelijkmoedigheid leren ontwikkelen dat vraagt geduld en onderscheidingsvermogen, Om zo te leren plezier en verdriet gelijkmoedig te aanvaarden. Mijn werk is zeer diepgaand omdat ik zelf ontdekt heb dat iets maar blijvend kan veranderen als u de diepere oorzaak daarvan aanpakt. Dus alle activiteiten bij Solaré zijn er op gericht om opnieuw die diepe vreugde en gezondheid te ervaren die ieders geboorterecht is. En ook om te ontdekken dat u zo veel meer bent dan een fysieke lichaam, en dat u in essentie ook God bent. 

Wees uzelf

Ga niet langer op zoek naar die liefde waar u als ziel zo naar verlangt, want alles is al in u aanwezig en vraagt maar 1 ding en dat is om zich op unieke creatieve manier tot uitdrukking te kunnen brengen. Wees uzelf, aanvaard alles aan uzelf en pas dan zal uw ware Goddelijkheid tot ware bloei komen. Ik ben heel dankbaar voor alles in mijn leven, als kind hadden wij onbeperkte visies hoe zijn wij die kwijt geraakt? Vanuit liefde voor de mens en de aarde is deze website ontstaan, het is een visueel beeld van wat ik tracht uit te dragen met Solaré. Door het innerlijk werk dat ik reeds in dit leven meer dan 20 jaar doe, kwamen er vele pioniers op mijn pad die mij inspireerden.

Bijzondere ontmoetingen....

Sri Sathya Sai Baba  een heel bijzonder Avatar die mij tot op heden  nog steeds leid van de duisternis naar het licht en van illusie naar waarheid.

Zo mocht ik een bijzonder Spiritueel leraar ontmoeten een Goddelijke belichaming in fysieke vorm een( Avatar )ontmoetten Sri Sathya Sai Baba in 2004 in fysieke vorm en nogmaals in subtiele vorm in 2016 en heb ik nog bijzondere ervaringen met hem mogen meemaken zoals het ontvangen van een Navaratri ring in de Vedische astrologie in India heeft dit een bijzondere betekenis. Hij bevat 9 stenen verbonden met de 9 planeten en ook de 7 chakra kleuren en de specifieke steen per chakra.zie hier onder de afbeelding dit was een zeer intense bijzondere ervaring rond Pasen 2016 een Goddelijk geschenk.Op 5.4.2016 kijk nummerologisch naar de datum ook dat is het cijfer 9

Een belangrijk citaat van Baba is dat hij zei ik ben gekomen om het licht van waarheid in jullie hart te doen ontwaken,zodat het dag na dag sterker kan stralen en dat jullie je bewust worden dat ook jullie God zijn en Goddelijke belichamingen van liefde (Prema Swarupa zo begon hij steeds zijn toespraken!!.)

Het is tijd om te ontwaken uit een grote illusie en je eigen Goddelijke aard tot uitdrukking te brengen in je dag dagelijks leven in eenvoud en waarheid en liefde,daarvoor zijn we hier,en zo maken we de nieuwe gouden tijd die hier al is zichtbaar .Lieve mensen probeer dit alles hierboven beschreven niet met uw verstand te begrijpen want ware spiritualiteit gaat het verstand te boven...

Swami Atmachaithanya een spiritueel leraar uit Kerala Zuid India te Wenduine bij Solaré op 12.9.2019 met de viering van Ganesh Visarjan

Met Darshan satsang en vegetarisch eten en prasaad gezegend voedsel waar iedereen van genoten heeft.....

En live tabla en harmonium  muziek begeleiding van H.Khan en ook van Swami Atmachaithanya die heel mooi harmonium speelde.

Dankbaar om deze bijzondere gebeurtenis te mogen ervaren samen met in totaal 21 andere mensen. Ganescha is de opruimer van alle opstakels op ons pad,of we nu een nieuwe dag beginnen of een nieuwe onderneming,We kunnen ons gebed richten to deze krachtige zoon van Shiva.

Ieder jaar viert men in India de Geboorte van Ganesha het festival heet Ganesh Chathurti en op dag 11 dus op 12 september dit jaar 2019 precies heeft Swami dit beeld gezegend en samen met ons dit beeld te water gelaten dit ritueel heet Ganesh Visarjan.

Een kleine impressie van deze bijzondere gebeurtenis.....

    

Ronna Vezane Herman op bezoek en ontmoette ik haar in de Standaard boekhandel in Belgie in 2004  zij is reeds vele jaren kanaal voor de Boodschappen van Aartsengel Michael .

Ik ontmoette ook Ronna Herman die reeds vele jaren de boodschappen van Aartsengel Michael channeld zij kwam naar Antwerpen om haar boek voor te stellen op vleugels van licht van Aartsengel Michael tot op heden geeft zij nog seminaries en geeft zij nog de maandelijkse boodschappen door van Aartsengel Michael kijk op www.ronnastar.com ze zijn toegangkelijk en vertaald in vele talen.

En ontmoette ook Philyss Cristal die bij Baba ook geen onbekende was zij schreef haar boek terwijl ze bij hem in de ashram (heilige plek) in India was . 

Gevolgde opleidingen

Ik bestudeerde de kosmische wetten en tracht deze in mijn dagelijks leven te integreren om zo het tijdelijke aardse en het kosmische te laten samenvloeien. Ik volgde verschillende opleidingen, toch is de beste leerschool de universiteit van het leven zelf want alles is al in ons aanwezig. 

 • Intuïtieve ontwikkeling en Intuïtieve massage. De aura leren voelen en gronden door Y Hannoulle. En innerlijke groei naar het Metafysisch werk van Louise L.Hay en mijn eigen opgebouwde kennis en ervaring van de voorbije 20 jaar.
 • Life-Coaching bij Health Balance Nederland Marcel Sanders.  
 • Certificaat van de vereniging van de Nederlandse beroeps coaches toegekend aan Health Balance waar ik mijn Life-Coach opleiding gevolgd heb!
 • Consulten mediamiek en helder voelend met essences.
 • I.E.T healing gevorderd niveau.
 • Inwijding met Aartsengel Zadkiél en met de Meesters Metatron en Melchizadec
 • Universal energy Master Niv 4 Nederland H.U.E
 • Reiki Master
 • Werken met essences zoals oa Cosmic&Flowers en andere essences.
 • Sahaya Yoga 
 • Leringen over de diepere menselijke waarden naar het werk van Sri Satya Sai Baba.
 • Banden doorsnijden het werk van P Christal. Ik heb persoonlijk les van haar gehad.
 • Ingewijd in de 9 riten van de Munay-Ki 

Zoals u wellicht weet was het niet alleen in Atlantis maar ook in Egypte en India belangrijk om de mens in zijn totaliteit te behandelen! 

Massages en energetische behandelingen

Intuïtieve massage energetische behandelingen en healing bij Solaré (massages enkel voor dames) healings voor dames en heren! 

Na telefonische afspraak op 0468.14.15.17

Intuïtieve massages gecombineerd met healing en helende olie uit de natuur of speciaal voor de chakra's dit gecombineerd met een aanvullend gesprek of consult voor de innerlijke en energetische schoonheid deze behandeling kost 65 euro voor 1u30min. meebrengen een groot badlaken

Een massage van 1 uur is 50 euro mee brengen groot badlaken

Een energetische behandeling is 45 euro Per uur

 

Dit is een mooi geschenk aan uzelf, maar ook om te geven aan iemand die u dierbaar is.ook een cadeau cheque is mogelijk

Wat ik u hierbij aanreik is een schat aan waardevolle informatie die uw innerlijke en uiterlijke schoonheid ten goede komt.   

Munay-ki de 9 initiaties (energie transmissies bij Solaré) word een medehoeder van de aarde 

 

Voor meer info klik hier

Wij als mens zijn een bundel van energie en nu hebben we de kans om de mensen te worden die we behoren te zijn wij zijn Goddelijke belichamingen van liefde!

Door het transformeren en verfijnen van onze energie matrix kunnen wij evolueren van Homo sapiens naar Homo Luminus.

Er worden ons unieke kansen geboden om sneller door karmische patronen te gaan en om onze energie zo te zuiveren en verfijnen zodat we terug naar onze ware staat van zijn evolueren. Deze initiaties of energie transmissies zijn lang bewaard gebleven door de oude wijze mannen en vrouwen van de Andes de Laika.